Sponsor muligheter knyttet til sesongåpningen – Bergen

Sponsor muligheter knyttet til sesongåpningen

I anledning storkampen mot Kolstad vil det være ulike muligheter for samarbeidspartnere og næringsliv i Bergen i henhold til reklame – og profilering stunt.

I utgangspunktet legges det opp til Fanzone på 25×45 meter, med muligheten for å redusere størrelse i henhold til om samarbeidspartnere ønsker egne områder til å invitere med seg venner/kunder på festdagen. Det er også mulig å booke området i Fanzone til utstilling av produkter / stands i henhold til salg av tjenester. En er også hjertelig velkommen til å stille med aktiviteter som for eksempel lykkehjul. For ytterligere informasjon rundt Fanzone ta kontakt med Margunn Vik på mail: margunn@bergenhandball.no.

Sotra Arena vil bli utsolgt, så det kan være lurt å reservere billetter på forhånd. Det kan man gjøre ved å reservere et større antall billetter for sin virksomhet. Ta kontakt med Simen Moesgård i Bergen Håndball, simen@bergenhandball.no for ytterligere informasjon.

VIP Arrangement med bespisning og servering. Våre samarbeidspartnere kan for en liten kostnad per person bestille bord ved vårt VIP arrangement med deilig middag og med muligheter for noe godt i glasset. For ytterligere informasjon rundt VIP Arrangement ta kontakt med Erik Bjørnsen i Bergen Håndball på mail: erik@bergenhandball.no.

Ved reklame og profilering er det per nå flere muligheter. Ønsker du å kjøpe «rettighetene» til en tribune i Sotra Arena så vil det være muligheter for dette. Dermed vil tribunen kledes opp i din virksomhets profil, samt at virksomhetens navn vil bli stående på billettene.

Det er også mulighet for å kjøpe gulv-reklame og LED reklame. Her behøver man ikke å være samarbeidspartner i dag for å kjøpe. Kostnaden knyttet til denne typen profilering er 5000kr eks mva. For ytterligere informasjon rundt profilering ta kontakt med Erik Bjørnsen i Bergen Håndball på mail: erik@bergenhandball.no.

Mer informasjon kommer.