Meld deg på til LERØY Morgentreningsakademi – Bergen

Meld deg på til LERØY Morgentreningsakademi

Vi gjentar suksessen fra i fjor. Lerøy og toppklubbene i Bergen går igjen sammen for å lage et morgentrensakademi for unge som ønsker å trene mer!

Se påmeldingskjema til Lerøy morgentreningsakademi her!

Kort om Lerøy Morgentreningsakademi

Toppidrettsmiljøene Tertnes, Fana og Bergen Håndball kjenner alle på ansvaret om økt rekruttering i vår region. Gjennom god dialog har vi sett på muligheten for å utvikle et tilbud som morgentrening. Det er viktig at vi deler kompetanse og samarbeider om å gjøre dette. Bergen Håndball har siden etableringen av ny klubb ønsket å skape aktivitetstilbud som i dag ikke finnes. Ved å bruke våre ressurser og kompetanser kan vi skape aktivitet for unge håndballspillere som forhåpentligvis er med på å inspirere og motivere spillere, lag og miljøer til å fortsette med idretten. Særlig er frafalls-årene 13-15 år krevende for klubbene, her ønsker vi å skape ett tilbud som gjør at ungdommene fortsetter.

Dette er Lerøy Morgentreningsakademi

Det vil bli 10 økter fordelt på månedene september – desember. Morgentreningene vil være om tirsdagene. Opptil 50 deltagere, tilbudet gjelder for gutter og jenter født i 2008 og 2009.

  • Trening fra 06:30-07:30
  • Frokostmuligheter frem til 08:30
  • Tre instruktører fra Toppidrettsmiljøene

Akademiet ville holde hus i to ulike haller:

  • Fana Arena (Fana og Bergen stiller med instruktører)
  • Åsane Arena (Tertnes og Bergen stiller med instruktører)

Det vil altså være to akademier, et i Fana Arena og et i Åsane Arena. Bergen stiller med instruktører på begge akademiene. dette for at guttene skal ha forbilder.

Se påmeldingskjema til Lerøy morgentreningsakademi her!

Hvem passer Lerøy Morgentreningsakademi for?

Lerøy Morgentrening Akademi skal være et tilbud for alle gutte – og jente håndballspillere født i 2008 og 2009, uansett ferdighetsnivå.

Det passer for de som har lyst til å teste ut toppidrettslivet, samtidig som det ikke skal hindre deltakerne i å være aktive i sine egne klubber i forhold til trening og kamp. Etter morgentrening vil det serveres frokost før deltakerne går på skolen. Lerøy Morgentreningsakademi er et tilbud som skal inspirere og motivere, samtidig som det skal tilrettelegger for nye vennskap. Det passer spesielt godt dersom en går med en liten drøm om å bli en profesjonell håndballspiller.

Hva koster Lerøy Morgentreningsakademi?

Både for Morgentreningsakdemiet i Fana – og Åsane Arena vil prisen være 2000,-

Se påmeldingskjema til Lerøy morgentreningsakademi her!

STOLTE: Josefine Gundersen Lien fra Tertnes, Iben Hvidsten fra Bergen, Celine Marie Solstad fra Fana og Henning Kolbjørn Beltestad direktør i Lerøy er stolte av at man sammen kan presentere Lerøy Morgentreningsakademi også i år. Foto: Bergen Håndball / Simen Moesgård