Sesongkortsalget er i gang! – Bergen

Sesongkortsalget er i gang!

I morgen slippes som kjent billettene til serieåpningen mot Kolstad, men allerede i dag kan du sikre deg plass til årets sesongåpning!

Årets sesongkort er nå i salg til rabattert pris. Det gir deg muligheten til å sikre deg billett til Kolstad kampen allerede i dag. I tillegg gir sesongkortet deg inngang på alle de kommende hjemmekampene i år, blant annet til byderbyet mot Viking TIF og kronekampen mot Bækkelaget senere i høst.

Nyhet for året er spesielle goder for barn som ved å vise sesongkortet sitt på kamp får gratis popcorn på alle årets hjemmekamper. Det kan dermed fort spare seg å kjøpe sesongkort!

Priser for årets sesongkort

I likhet med fjorårets sesong så selger vi rabatterte sesongkort før sesongen. Prisene er på 30% avslag og er som følger:

Sesongkort for barn: 400 kroner (veil. 520kr) – sikrer tilgang til alle hjemmekamper før billettslipp + inkluderer popcorn på hver kamp (nytt for året)

Sesongkort for voksen: 1000 kroner (veil. 1300kr) – Sikrer deg tilgang til alle årets hjemmekamper før billettslipp.

Du kan kjøpe sesongkort både via vår nettside på «billetter» i menyen eller trykke på knappen under. En kan også finne sesongkort i appen under «kjøp billetter».

I år er det er begrenset antall billetter til denne prisen, så løp og kjøp. Tilbudet gjelder til 15. august eller så langt «lageret» rekker.

PS. Ettersom vi spiller i ulike arenaer er årets sesongkort free-seating og kun tilgjengelig på tribune A og B. For oppgjøret mot Kolstad vil alle med sesongkort motta et setenummer som sendes manuelt ut dagene før kampen. Har du flere sesongkort vil en selvsagt få plasser vedsiden av hverandre.