Bergen møter Viking TIF til årets første treningskamp – Bergen

Bergen møter Viking TIF til årets første treningskamp

Bergen Håndball inviterer til treningskamp mot lillebror Viking TIF i Framohallen!

I ettermiddag er det klart for årets første treningskamp og tar i mot våre rivaler til kampstart 15.30.

Det skal bli godt å komme i gang med litt kamper etter mye tøff trening og da finnes det ikke noe bedre følelse enn å sette lillebror Viking TIF litt på plass en måned før seriestart, forteller Marcus Soltvedt

Viking TIF har hatt store omveltninger i stallen foran inneværende sesong og har igjen vært ute å plukket europeiske spillere fra overgangsmarkedet så det blir spennende å se hvilke kvaliteter de har fått på plass.

Vi gleder oss til å måle krefter og håper å se deg i hallen!

Gratis inngang til små og store!