Endringer for lagsbilletter Bergen-Kolstad – Bergen

Endringer for lagsbilletter Bergen-Kolstad

Etter dialog en god dialog med Norsk Topphåndball endres pris og fremgangsmåte for kjøp av lagsbilletter. Se mer informasjon i saken under.

Vi kommer nå til å gjøre en endring i hvordan man kan få tak i lagsbilletter til Bergen-Kolstad. På grunn av stor pågang merker vi at våre interne prosesser rundt lagsbilletter er for tidskrevende, da hver enkelt billett må sendes ut manuelt. Etter en god dialog med Norsk Topphåndball har vi funnet løsninger som gjør det enklere både for klubben men også deg som kontaktperson for din klubb. Vi kan også gledelig dele at prisen justeres ned ettersom administrasjons-oppgaver reduseres av denne nye løsningen.

Slik gjør man det:

  1. Gå inn i Bergen-håndball appen eller på våre nettsider.
  2. Trykk på feltet som er merket med lagsbilletter (A OG B)
  3. Legg inn rabattkoden: lagsbilletter i rabattkodefeltet.
  4. Det kommer automatisk rabatt på 25kr per billett (barn) og 75kr per billett (voksen)
  5. Betalingen skjer umiddelbart i appen.

Dette er et tilbud som utelukkende gjelder for barn og unge med ansvarlig voksen som tilhører lokale klubber i regionen vår. Solgte billetter på tribune A og B som kjøpes av personer uten klubb tilhørighet vil ikke ha gyldig billett til kampen.

De lagene som allerede har betalt full pris for lagsbilletter, vil enten få refundert mellomlegg eller motta gratis popcorn på kamp. Vår Arrangementsansvarlig Margunn Vik vil kontakte aktuelle billettholdere.