Bergen stortalentet i VM-kvartfinale – Bergen

Bergen stortalentet i VM-kvartfinale

I kveld spiller Norge sitt U19 landslag kvartfinale mot vertsnasjonen Kroatia og med seg på laget har de vårt nye stortalent, linjespiller Karl Edvard Wallevik som har spilt en stor rolle så langt i mesterskapet. Kampen vises på Viasport kl. 20.30 så her er det bare å benke seg foran skjermen og for å se U-gutta i aksjon. 

Vi tok en prat vårt stortalent noen timer før kampstart. I kveld møter Norge vertsnasjonen Kroatia, det høres ut som en heksegryte som er i vente. Hva tenker du om dagens motstander og publikum?

Jo det blir utrolig spennende, vi møter et solid lag med høy intensitet i spillet. For vår egen del så gjelder det å holde hodet kaldt i en arena som koker.

 Vi har jo sett at du har spilt en stor rolle så langt for laget, hvordan føler du selv dette har gått?

Jeg føler det har godt fint, laget vårt har bare spilt seg bedre og bedre utover i mesterskapet. For min egen del så gikk det veldig bra i gruppespillet og litt tråere i mellomspillet. Men i kveld er jeg klar for å levere en kamp av ypperste klasse om jeg får muligheten. 

Hvem vinner i kveld?

Norge!

Kalle spilte oppkjørings-mesterskap tidligere i sommer. Her mot Egypt - en kamp han ble matchvinner i.

Hovedpersonen selv i aksjon i oppkjørings-mesterskap tidligere i sommer. Her mot Egypt, en kamp han ble BB i. Foto: Hasse Persson / NHF

Hva tenker du om årets sesong for deg personlig?

Jeg gleder med veldig til årets sesong, skal i utgangspunktet spille for samarbeidsklubben vår Fyllingen i 1. divisjon. Men jeg har selvfølgelig et mål om å levere bra både i kamp og på trening slik at jeg også får muligheten til å bidra for Bergen Håndball i eliteserien. 

En siste oppfordring til alle Bergen Håndball sine fans?

– Det sier vel egentlig si seg selv: 2. september Sotra Arena, det blir ellevilt! Vi ønsker Kalle og resten av U- gutta lykke til i kveld!