Kolstad tror Bergen kommer til å overraske! – Bergen

Kolstad tror Bergen kommer til å overraske!

Norsk topphåndball har som tidligere år lansert sitt årlige digitale magasin om sesongstarten. Flere lag tror at Bergen vil overraske.

Før hver sesong intervjuer Norsk Topphåndball alle klubbene om den kommende sesongen. I årets utgave får man et innblikk i hva klubbene tenker før sesongstarten, samt at de også ble utfordret på å gjette topp 3 og hvem som blir årets overraskelse i Rema1000-ligaen.

Bergen troner øverst på listen av årets overraskelse, blant annet har vår motstander i sesongåpningen, Kolstad, stor tro på våre gutter.

– Jeg har god tro på at Bergen Håndball med trøndersk trener og gode signeringer vil overraske en del kommende sesong.

Sitatet er hentet fra intervjuet til Kolstad og det er Kolstad trener Stian Gomo som utdyper seg i henhold til hvem de tror vil overraske i år.

Også øvrige klubber som Haslum, Bækkelaget og Kristiansand har nevnt oss som årets overraskelse. Andre lag som nevnes hyppig er ØIF Arendal, som i fjor falt utenfor sluttspillplass i siste runde. Kanskje tar både våre gutter og sørlendingene hver sin plass i år? I så fall må det gjøres en god kamp mot nettopp Kolstad, og med slike uttaleser fra Trondheim så styrkes nok troen på poeng blant spillerstallen vår.

Har du ikke kjøpt billetter til sesongåpningen i Sotra Arena? Se billetter til kampen her!