Haslum seier i siste kamp før alvoret begynner – Bergen

Haslum seier i siste kamp før alvoret begynner

Haslum ble for sterke for våre gutter i siste treningskamp før alvoret braker løs. Anført av tidligere landslagsspiller Stig Tore Moen kjørte Haslum over oss fra start av og vi fikk virkelig erfare at det ikke nytter å stå med luen i hånden nå som vi er tilbake i det gode selskap. Haslum rykket tidlig i fra og tilslutt endte kampen 36-29 i Haslums favør.

Vår evigunge venstrekant Iben Hvidsten hadde følgende å si om kampen: Vi kommer dårlig ut fra startblokkene og klarer ikke løse forsvarsspillet til Haslum som ender i en del tekniske feil og kontringer i mot. Bakover merker vi at vår forsvarssjef Trym er ute med overtråkk og når Eskil Dahl Reitan måtte gi seg etter en hodesmell sliter vi med å tette lukene. Både Stig Tore Moen og Felix Lunde viser oss at vi har en del å jobbe med fram til sesongstart. Det positive er at vi løfter oss utover i kampen så vi er på ingen måte skremt. En god lærdom før det virkelig braker løs vil jeg si.

Trener Fredrik Tønne oppsummerer oppkjøringen så langt på denne måten: Vi er i rute til seriestart og godt fornøyd så langt. Vi har i løpet av helgen fått gode referanser mot god motstand. Vi ser stadig fin progresjon i alle spillets faser. Nå handler det om å dra hjem til Bergen og forsterke det vi lykkes med, samt å jobbe videre med det vi vet vi kan forbedre. Jeg gleder meg helt vilt til serieåpningen mot mine gode venner i Trondheim.

Har du ennå ikke husket å sikre deg billett til oppgjøret mot Sander Sagosen og co, klikk på linken under.

https://bergenhandball.woow.no/#!/match/buy/533/