Seier mot BSK, ny treningskamp i dag mot Haslum – Bergen

Seier mot BSK, ny treningskamp i dag mot Haslum

Gårsdagens treningskamp mot Bækkelaget endte med 37-30 til våre gutter etter en forrykende førsteomgang hvor vi leder 18-10 til pause.

Trener Fredrik Tønne hadde dette å si om kampen: Vi spiller en ekstremt god førsteomgang. BSK hvilte riktignok noen av sine beste spillere men samtidig viser vi nok en gang at vi vil være å regne med i årets eliteserie. Vi får testet flere varianter bakover og prøvd oss på 7 mot 6 i angrep. Alt i alt en god gjennomkjøring og vi er klare for ny kamp mot Haslum i dag.

Vår nye forsvarsjef Trym Hamre Johannessen tråkket dessverre over og må stå over dagens kamp. Vi krysser fingrene for at det ikke er en langvarig skade for en spiller som virkelig har imponert så langt i år med sugende taklinger og en fysikk som ethvert lag ville hatt glede av.

Dagens motstander Haslum er et lag som mange tipper på øvre halvdel av tabellen, vi gleder oss til kamp. Avkast 16.00!