Ny Bergenspartner: Ustedalen Hotell & Resort – Bergen

Ny Bergenspartner: Ustedalen Hotell & Resort

I takt med den økende interessen for klubben vår har også flere og flere aktører i næringslivet fått øynene opp for alt det spennende som skjer om dagen. Vi er stolte av å kunne annonsere en ny samarbeidspartner inn i nettverket vårt nemlig: Ustedalen Hotell & Resort  

Med tidligere storspiller for FyllingenBergen Preben Rasmussen i spissen ønsket de å være med å bidra for at vi både kan ha suksess på og utenfor banen. Ustedalen Hotell & Resort ligger kun 750 meter fra Geilo Sentrum og har 90 leiligheter for leie i alle størrelser. Fra 1 til 6 soverom og 30 m2 til 270 m2. Så her dekkes alle behov. I tillegg har de også 65 flotte hotellrom tilgjengelig for sine gjester

Preben Rasmussen har følgende å si om hva han tenker om å komme inn i nettverket: Jeg har i flere år stått på sidelinjen og sett den fantastiske jobben min tidligere håndballkollega Andreas Gjeitrem har gjort for klubben. Nettverket gir oss masse muligheter både til å kunne invitere flere gjester til hotellet men også i forhold til å skape relasjoner som kan gi muligheter vi tidligere ikke hadde. I tillegg har jeg veldig tro på den måten klubben drives på om dagen og ser virkelig fram til et fullsatt Sotra Arena 2. september. Jeg gleder meg også ekstra til årets sponsorturnering og har allerede lagt meg i hardtrening for å hente gullet hem😊

Ustedalen Hotell & Resort tilbyr til alle partnere og håndballfans 15 % rabatt på listepris og direkte bestillinger. Dette kan bookes direkte på deres hjemmeside www.ustedalen.no, men viktig og bruke koden handball i merknadsfeltet så man får trukket fra rabatten. Eller kan det også bookes på  mail til wenche@ustedalen.no   Med andre ord en fin mulighet til å sikre høst- og juleferien på et flott hotell allerede i dag.   Vi ønsker de velkommen på laget!