2 nye år med vår trofaste samarbeidspartner Standout, nå som Fjellpartner – Bergen

2 nye år med vår trofaste samarbeidspartner Standout, nå som Fjellpartner

Ingenting gleder mer enn når våre samarbeidspartnere ønsker å bli med videre og i tillegg øker engasjementet. Standout gjør nettopp dette i en ny 2 års avtale hvor vi er enige om å løfte de fra Bergenspartner til Fjellpartner.

Partner Robin Schurmeyer i Standout har følgende å si om forlengelsen: Standout forlenger igjen med Bergen, da vi hele veien har støttet opp og hatt tro på den langsiktige satsningen til Bergen. Ambisjonen til Bergen om å øke rekruttering til guttehåndballen i regionen er noe vi tror på. Vi har allerede fått se at deres arbeid skaper entusiasme hos eksisterende «håndballvenner» – men ikke minst vekket interessen hos både store og små, som gjennom klubbens arbeid har fått øynene opp for sporten.

Vi øker vår støtte da vi har fått mye igjen for samarbeidet gjennom Bergen Håndballs nettverk, og har fått kjenne på at administrasjonen i klubben går det lille ekstra steget for at vi skal profitere på vår støtte til klubben. Vi får god synlighet, men det beste for oss har vært den direkte business vi har fått hos enkelte av klubbens øvrige partnere.

Forventingen til sesongen er at klubben fortsetter å bygge engasjement rundt håndballen og fortsetter sin langsiktige satsning. Med en lovende trener, spennende spillere inn og mye engasjement blir det sluttspill kommende sesong 😊

Vi plasserer selvfølgelig denne herlige og engasjerte gjengen nærmest mulig dommerne i åpningskampen vår mot Kolstad i Sotra Arena 2. september da de både på tilskuerplass og i næringslivet er kjent for å si hva de mener og støtte sine nærmeste til seier!