Videre i cupen – Bergen

Videre i cupen

Foran en fullsatt hall i Arna ble vi tatt godt imot i cupens 2. runde. Som det ofte blir i de tidlige rundene i cupen var det hjemmelaget som viste seg fram fra start og satte fyr på arenaen.

Etter 5 minutters spill var hjemmelaget i ledelsen 3-1. Halvveis inn i første omgang var stillingen 8-7 til Bjørnar og de fremmøtte begynte muligens å få en liten følelse av at en cupbombe var i emning. Heldigvis for oss så tok guttene tak og anført av tidligere Bjørnar spiller Tobias Holm gikk vi til pause med 13-19 ledelse. Herfra og ut forsvant også spenningen og til slutt endte kampen 27-40 i vår favør.

Toppscorer Tobias Holm med 7 scoringer hadde følgende å si etter kampen: Vi ble tatt litt på sengen av de aggressive Bjørnar spillerne ut fra startblokkene og en del tidlige utvisninger gjorde det ikke enklere for oss. Etter hvert fikk vi litt mer kontroll bakover og fikk satt litt fart i ankomst og angrepsspillet. Som alltid er det en ren glede å besøke gamle kjente i Bjørnarhallen og jeg ønsker de virkelig lykke til i årets sesong! For vår egen del så gjelder det nå å nullstille inn mot neste lørdag.

Det er fortsatt ledige billetter til lørdagens storoppgjør mot Kolstad i Sotra Arena og så husk å sikre deg et godt sete for å se våre gutter ta i mot Magnus Gullerud, Torbjørn Bergerud, Magnus Røed og verdens beste håndballspiller Sander Sagosen! Billetter kan kjøpes i vår app «Bergen Håndball» eller gjennom vår hjemmeside. Brannbamsen Bjørnis har også fått med seg folkefesten og meldt sin ankomst til kl 18.00 🙂