Båt-Berge AS forlenger som Bergenspartner – Bergen

Båt-Berge AS forlenger som Bergenspartner

Det koker i norsk håndball om dagen og her i Bergen gjør vi oss nå klare for folkefest førstkommende lørdag i Sotra Arena. Uten våre fantastiske samarbeidspartnere hadde dette aldri vært mulig å gjennomføre og vi er stolte av og kunne fortelle om Båt-Berge AS med Fredrik Soltvedt i spissen nok en gang har valgt å forlenge engasjementet med Bergen Håndball.

Fredrik har følgende å si om forlengelsen: Som mangeårig sponsor og bidragsyter til håndballen og Bergen ønsket vi selvfølgelig å være med videre nå som det skal kjempes i Rema 1000 ligaen. Med det solide sponsor nettverket som Bergen har opparbeidet seg, er det et bra sted å være med. Med bredere stall, mer optimalisert treningshverdag og en del forsterkninger, blir årets sesong veldig spennende. Med full klaff og minimalt med skader, mener jeg at en sluttspill plass er innen rekkevidde.

Båt-Berge driver med salg av fritidsbåter og Yamaha påhengsmotorer,  og er i en sesongbetont bransje. Mye foregår på våren og sommeren.  Men et tips til alle håndballvenner. De gode kjøpene kan gjøres nå når høsten setter inn. Bestill eller kjøp båten nå, få med Vinterlagring eller båten levert til våren neste år . Med båter fra 14 – 29 fot og motorer fra 2,5 – 450 hk har vi noe som passer de fleste.

Noen drømmer om to poeng mot Kolstad lørdag, andre drømmer om en nydelig båt. Heldigvis kan drømmer også bli en virkelighet 🙂 Velkommen til en ny sesong med Båt-Berge på laget!