Viktig informasjon før dagens byderby – Bergen

Viktig informasjon før dagens byderby

Det er gledelig å se at hallen nærmer seg fullsatt, men da infrastrukturen er som den er i Åsane så kan det by på noen utfordringer.

Parkering ved og i områder rundt hallen kommer til å bli sprengt på kapasitet.

Det soleklart beste parkeringsalternativet er å parkere via Horisont og ved andre shoppingmuligheter. Derifra er det 5 minutter gåavstand til Åsane Arena. Det er også noe parkering ved hallen, men dette vil nok fylles fort.

Skal du slippe av noen? Så kan dette enkelt gjøres ved arena.

Beregn GOD TID for å få parkert bilen og rekke kampen. Det er ikke farlig å komme tidlig da Fanzone åpner kl. 15:00. Her er det bare å glede seg til et område som stappfullt med aktiviteter for både små og store som man kan fylle tiden med. Her er det mange bedrifter som skal ha ulike konkurranser + aktiviteter sammen med Tertnes og Tertnes. Og ikke minst muligheten til å kjøpe Bergen-drakt og skjerf.   

Ikke kjøpt billetter? Vi har åpnet opp for felt MC og MD. Se billetter her.