Cupkamp i Førde – Bergen

Cupkamp i Førde

Etter åpningsfesten i Sotra Arena foran 3000 tilskuere som endte med tap 32-25 mot Kolstad rettes blikket direkte inn i en ny viktig uke for Bergen Håndball. Den inneholder to kamper, først 3. runde i NM borte mot Førde, deretter en ny tøff seriekamp mot Runar Sandefjord kommende lørdag.

Førde inviterer til skikkelig fest i Førdehuset når våre gutter tar turen til Sunnfjord. Vertene spiller til vanlig i 4. divisjon og bør være en overkommelig oppgave, selv om Førde overraskende slo ut Sotra i forrige runde. Det er første gang på svært lang tid at vi spiller en NM-kamp i tidligere Sogn & Fjordane, populært kalt trivselsfylke. Nå rigges det for fest der Førde ønsker å gi sitt overskudd fra kampen til veldedighet.

Blant annet bys det på gratis inngang der publikum kan gi valgfritt beløp som inngangsbillett der inntektene skal gå til et prosjekt for barn og unge, samt til BUA Sunnfjord. I tillegg kan publikum, bedrifter og andre sponse valgfritt beløp pr mål vi klarer å score. Trener Fredrik Tønne varsler et Bergen-lag som skal være skjerpet til oppgaven og ønsker å løpe inn mange mål mot førdianerne.

– Det viktigste for oss i denne kampen er å komme oss trygt og godt videre til neste runde. Vi ønsker å bruke kampen til å holde riktig fokus gjennom 60 minutter. Forhåpentligvis får vi løpt mye slik at vi kan få laget masse mål i løpespillet vårt. Så håper vi selvsagt på masse folk i hallen og at vi kan vise frem god underholdning til alle dem som møter opp.

Her kan du lese mer om hvordan Førde vil bidra til fest og inntekter til veldedige formål…..