Backe Bergen tar steget opp til Fjellpartner – Bergen

Backe Bergen tar steget opp til Fjellpartner

I rekken av positive nyheter for klubben om dagen så har Backe Bergen AS valgt å signere en ny samarbeidsavtale for de neste to sesongene. Samtidig øker de engasjementet og tar steget opp fra Bergenspartner til Fjellpartner, noe vi setter stor pris på.

Daglig leder Arne Kleivdal hos totalentreprenøren har følgende å meddele om den nye avtalen:

Vi i Backe Bergen liker satsingen til Bergen Håndball, og det at klubben vil spille sine hjemmekamper rundt om i regionen. Dette skal gjøre klubben til en toppklubb, som hele Bergensregionen kjenner tilhørighet til. Det er en spennende og ambisiøs visjon, som vi heier på! Som en stor idrettshall-bygger heier vi også på at det bygges flere idrettshaller i Bergensregionen, slik at dagens behov dekkes og ikke minst at det skaper enda større idrettsaktivitet i fremtiden. Sammen med vår «søster» Backe Idrettsbygg bidrar vi til dette ved å tilrettelegge, utvikle og bygge nye idrettshaller både lokalt og i hele Norge.

Vi ønsket å utvide vårt engasjement i klubben fordi vi har tro på klubben og dens mål. Vi ser også at personene i klubben er opptatt av, og legger til rette for, relasjonsbygging mellom sine samarbeidspartnere, noe vi ser på som en mulighet til ytterligere vekst.

Vi er veldig spent på hvor klubben står sportslig, etter ett år på nivået under. Vi tror, som mange andre, at klubben overrasker positivt og biter godt fra seg i årets sesong!

Bergen Håndball takker for støtten og håper virkelig at Backe Bergen AS får mulighet til å bygge hallen vi alle drømmer om i nær framtid!