Early bird tilbud Bergen-Kristiansand søndag 17. september kl. 18.00 – Bergen

Early bird tilbud Bergen-Kristiansand søndag 17. september kl. 18.00

Tusen hjertelig takk til de 2927 tilskuerne som tok turen til Sotra Arena. Hvem sa at håndballinteressen i Bergen ikke fantes?

Guttene har lagt tapet bak seg og er nå supermotivert for å begynne å plukke poeng. Førstkommende lørdag kl 20.15 er første mulighet borte mot Runar. Så finn frem godteposen, noe godt i glasset og slå på TV2 Play på lørdag.

Neste søndag 17.september inviterer vi til årets første kamp i Framohallen. Med vår samarbeidspartner og kampsponsor Promotions.no kan vi love masse lek og moro. Fikk du ikke tak i nok supporterutstyr på lørdag i Sotra Arena så fyller vi også opp fanshopen med masse nytt utstyr.

I tillegg kjører vi på med et SUPERTILBUD til alle Bergen fans: fram til førstkommende søndag kl. 18.00 er det mulig å kjøpe billetter til halv pris. Bruk rabattkoden: earlybird i app eller i billettutsalg på vår hjemmeside og sikre deg en gavepakke av de sjeldne!:)

IBH – billettsalg (woow.no)

Vi ses i hallen!