2 poeng i hvalfangerbyen – Bergen

2 poeng i hvalfangerbyen

En nydelig lørdag ble toppet med årets første seier i serien og to poeng på konto. Et redusert Runar mannskap hadde lite å stille opp med mot våre heltente gutter og vi tok kommandoen direkte fra start.

Et Runar lag uten sin stjernespiller Christoffer Rambo slet med å henge med og etter halvspilt førsteomgang ledet vi 6-9. Hele første omgang bar preg av mye rot fra begge lags spillere, men heldigvis klarte vi å dra i land en fin fire måls ledelse før hvilen.

Andre omgang startet ikke helt slik vi håpet og 13-17 gikk fort til 17-8. Før guttene, ledet an av en strålende Tord Vårdal i buret, sa at nok for være nok og etter halvspilt andreomgang ledet vi hele 18-25.

Deretter og ut spilte vi en kontrollert og fin omgang som resulterte i årets første to poenger og en prestasjon som vi virkelig kan ta med oss videre i arbeidet mot toppen.

Nå gjelder det å nullstille før hjemmekamp neste søndag mot Kristiansand i Framohallen kl. 18.00.

Vi klinker til og går for en fullsatt Framohall og kanon stemning på tribunen! Har du ennå ikke sikret deg billett til oppgjøret så anbefaler vi deg å kjøpe før vårt earlybird tilbud løper ut i morgen.