– Historisk samarbeid – Bergen

– Historisk samarbeid

Vi i Bergen Håndball er så heldig at vi får lov til å samarbeide på flere plan med ulike klubber i regionen. Et av disse samarbeidene er sammen med Åsane, Sotra, Bjørnar og Fyllingen. Sammen skal vi hjelpe hverandre og legge til rette for at unge, håpe- og talentfulle gutter får muligheten til å utvikle seg og forhåpentligvis også kose seg med håndballen.

Som et ledd i dette samarbeidet har vi også et lag som i kveld skal spille tredje runde i NM G20 borte mot Halden.

Vår talentfulle A-lagstrener har fått det sportslige hovedansvaret og har dette å si om dagens kamp:

En spennende dag hvor samarbeidslaget mellom hele 4 klubber skal testes. Gutter fra både Fyllingen, Bjørnar, Åsane og selvsagt Bergen er representert.
Vi har en tøff kamp i vente. Halden har et voksent lag i NM20-alder å regne. Hele første 7eren har kontrakt med A-laget og 5 var på banen samtidig sist kamp mot Drammen i Rema-1000 ligaen. Av profiler er blant annet hardtskytende LM02 spiller Thomas Stenersen og linje og LM02 spiller Kristian Lornstad på motsatt banehalvdel. Vi er som alltid optimistiske og stiller et spennende men ungt NM20 lag selv. Vi gleder oss til kamp!

Lykke til!