Sparebank 1 SR-Bank ny generalpartner – Bergen
Sparebank 1 SR-bank som gjør prosjekt mini-gutter mulig.

Sparebank 1 SR-Bank ny generalpartner

Det er med stor glede at vi endelig kan offentliggjøre Sparebank 1 SR-Bank som ny generalpartner for klubben de neste to sesongene. Med en sterk tilstedeværelse i Bergen og som Norges nest største norsk-eide bank er vi svært stolte av å få Sparebank 1 SR-Bank med på laget.

Regionsdirektør Mads Didriksen er også fornøyd med det nylig inngåtte samarbeidet og har følgende å si om den historiske avtalen:

Dette blir en fantastisk reise vi skal gjøre sammen med Bergen Håndball. En viktig del av vårt samarbeid er å tilføre mer oppmerksomhet til guttehandballen ut i breddeklubbene – dette er en viktig del av avtalen.  

For SR-Bank er Bergen Håndball er en veldig riktig samarbeidspartner. De representere en godt organisert sportslig organisasjon, en bredde og et viktig nettverk for oss å delta i. Ingen tvil om at dette også vil øke vår synlighet i Bergen samt skaper en stolthet hos våre kunder og internt i organisasjonen.  

Vi har stor tro på at Bergen kan slå godt fra seg i årets sesong. Vi har fulgt med på oppkjøringen og de første serierundene, og registrerer at troppen er sterkere og ikke minst bredere enn på samme tid i fjor. Vi gleder oss til å følge et ungt og fremadstormende lag fremover!

I tillegg til å være et svært kompetent finanshus er banken svært opptatt av å bidra aktivt i lokalsamfunnet. Sammen skal vi jobbe mot å fortsatt begeistre og inspirere barn og unge til å drive med idrett, parallelt med å fortsette reisen tilbake til Norgestoppen i håndball 🙂