2 poeng i kveld og utsolgt på tribunen? – Bergen

2 poeng i kveld og utsolgt på tribunen?

I kveld kl 18.00 tar vi i mot Kristiansand Topphåndball foran et feststemt publikum i Framohallen. Forhåndssalget av billetter til en kamp i Framohallen er rekordhøyt, så her gjelder det å komme tidlig for å sikre seg et sete! I vår egen fanshop er det fylt på med masse nye produkter og det blir også muligheter for å vinne kule premier om du klarer å sette sette ballen i bullseye. Så her er det bare å glede seg:)

Kristiansand står i likhet med oss med en seier og et tap før kveldens kamp.

Trener Fredrik Tønne har dette å melde om dagens motstander: En vanskelig motstander venter oss i årets første kamp i Framohallen. Et veldig spillende lag med god rytme i angrepsspillet sitt. De er kollektive i sitt spill og har bra fysikk på sine to linjespillere, Sonn og Hoydal.

De var både i sluttspill og final 8 i fjor, så her trenger vi en god prestasjon! Vi er avhengige av å være stabilt gode over 60 minutter. Her har vi både selvtillit og gode opplevelser og ta med oss fra forrige rundes 7-målsseier borte mot Runar. Vi er som alltid optimistiske og håper at begge poengene blir igjen i Framohallen.

Ennå ikke sikret deg billett, klikk på linken: IBH – billettsalg (woow.no)