Ny Bergenspartner: Svanevik VVS AS – Bergen

Ny Bergenspartner: Svanevik VVS AS

I rekken av gode nyheter om dagen så kan vi stolt presentere vår nyeste samarbeidspartner Svanevik VVS. Den offensive og kvalitetsbevisste gjengen i rørleggerfirmaet ser verdien av å komme inn i nettverket vårt og er klar for å hjelpe oss, sakte men sikkert, tilbake til norgestoppen.

Daglig leder Aleksander Svanevik er strålende fornøyd med den nye avtalen.

Som samarbeidspartner med Bergen håndball er vi med på å kunne hjelpe det lokale håndball miljøet i Bergen. Lokale krefter må stå sammen om oppbyggingen av et godt lokalt topplag. Som lokal aktør innen VVS falt det seg da naturlig at vi valgte Bergen som  samarbeidspartner.

For oss er det også viktig med gode relasjoner i bransjen. Vi ser nettverket som en potensiell plattform for å utvide vårt kontaktnett og treffe nye potensielle kunder og samarbeidspartnere. Målet for oss er enkelt, vi ønsker å finne et møtepunkt hvor vi møter andre med samme mål om positiv utvikling i næringslivet.

Sportslig sett så mener vi bestemt at Gullet ska hem på et tidspunkt😊. Veldig kjekk start på sesongen med 2 bortepoeng mot en av medalje favorittene Runar Sandefjord og hjemmeseier mot Kristiansand. Vi tror og håper at Bergen Håndball blir å se i sesongens sluttspill.

Har du planer om nytt bad så ikke nøl med å ta kontakt med denne herlige gjengen!

Vi ønsker de velkommen på laget og ser fram til masse herlige øyeblikk sammen de neste årene 🙂

Glem ikke slaget om Bergen neste lørdag i Åsane Arena, fortsatt ikke sikret deg billett til årets lokaloppgjør? Klikk på linken: IBH – billettsalg (woow.no)