Tøff bortekamp i vente mot et av Norges beste lag – Bergen

Tøff bortekamp i vente mot et av Norges beste lag

Etter en god start på sesongen for både oss og Elverum skal vi virkelig få målt krefter mot laget som har har vært dominerende i norsk håndball de siste årene. Det er vel ingen tvil om at Elverum er store forhåndsfavoritter. Vi har tatt en prat med Eskil Dahl før søndagens kamp:

Vi møter ett lag som er ett av Norges to beste lag og som har herjet i norsk og tidvis internasjonal håndball de siste årene. De har en av de tøffeste bortebanene å komme til, og en arena der Taigan lager mye lyd. Kampen kommer til å bli tøff og en kamp vi kommer inn som klare underdogs. Likevel så tror vi så absolutt at vi kan overraske, selv om det blir vanskelig.

Vi har fått en kjempestart på sesongen med 4 poeng på de 3 første kampene, og vi er kjempefornøyd med starten vår. På søndag drar vi til Elverum sterke i troa om å ta med oss poeng hjem til Bergen. Vi skal gjøre alt vi kan og håper det blir en tett og jevn match, der vi trekker det lengste strået!

Rema 1000-ligaen bærer så langt preg av at ingen lag kan føle seg helt trygge på seier og dette har vi planer om å utnytte i morgendagens kamp.

Tenk å ta i mot lillebror Viking Tif foran 2200 tilskuere neste helg i Åsane Arena med 6 poeng i banken! Lite hadde gledet oss mer. Kampen vises på Tv2Play, avkast kl.18.00.