Slaget om Bergen – Bergen

Slaget om Bergen

Endelig er vi her, slaget om Bergen.

Årets høydepunkt venter oss i morgen i Åsane Arena. Vår motstander Viking TIF har ligget som gjedda i sivet denne uken, men vi regner med at de møter opp til kamp i morgen. Og la det det ikke være noen tvil: i et lokaloppgjør kan ALT skje!

Vi må faktisk helt tilbake til 1999 sist gang to herrelag fra Bergen møttes i den øverste divisjonen. Den gang var det Norrøna og Fyllingen som kjempet om å være best i byen.

Vår egen lille professor trener Fredrik Tønne har følgende å melde før morgendagen:

En spennende kamp og lokaloppgjør mot Viking TIF venter. Viking har startet ålreit spillmessig og hentet med seg et sterkt bortepoeng mot Fjellhammer. De har hatt en evne til å henge på sine motstandere lenge. De har et fysisk forsvar med flere sterke og tunge spillere som vi må klare å løse. Bakerst har de også målvakter som kan stenge buret. Fremover i banen har de noen nøkkelspillere som vi må klare å få has på. Markus Buchardt styrer skuten i etablert spill og er en dyktig playmaker.

Miguel Pereira og Christopher Huus lager enkle mål fra høyre bak, og Hylleberg på venstre har også vært i fint slag. Disse blir det viktig for oss å få kontroll på gjennom godt forsvar og målvakts spill.
Vi tar med oss masse selvtillit fra en god prestasjon borte mot Elverum i sist kamp og er klare for å prøve å gjøre en god prestasjon også nå!
Her bør man kjenne sin besøkelsestid å møte opp i Åsane Arena i god tid!

Ennå ikke sikret deg sitteplass? Klikk på linken og velg deg et sete: IBH – billettsalg (woow.no)

Fanzone åpner kl 15.00, så her gjelder det å komme tidlig i hallen. Vi lover fantastisk stemning og masse morsomt for både barn og voksne. Vi har også fylt på Fanshopen vår med masse nye produkter, la oss farge Åsane arena mørkeblå i morgen 🙂