Norges nest mest besøkte klubb – Bergen

Norges nest mest besøkte klubb

Slaget om Bergen ble akkurat slik vi håpet. 1348 tilskuere var med å lage en ramme et lokalderby verdig. Viking TIF viste seg fra en flott side og selv om vi ledet med syv mål i andre omgang kom de snikende på slutten og ga oss det resultatet som virkelig smaker best, nemlig en ettmålsseier.

Vi er for øyeblikket den klubben i landet som har det nest høyeste snittet (1598) på våre hjemmekamper. Så selv om ØIF Arendal og Elverum har fått flotte arenaer av sine kommuner, så ligger de bak oss så langt i sesongen når det gjelder tilskuere. Tenk hva vi skal få til når politikerne skjønner det behovet som ligger for en skikkelig arena i vår flotte by!

Enn så lenge topper Kolstad statistikken med sitt snitt på 1642.

Vi går en enormt spennende uke i møte med to oppgjør mot samme lag, Sandnes. Onsdag tar vi de i mot til 1/8 dels finale i cupen i Framohallen med kampstart kl.17.30. Vi går for Final 8 denne sesongen og nå har vi kun to hinder igjen før vi står der i slutten av februar, så dette blir spennende.

Det blir gratis inngang for alle barn så her er det bare å komme seg på kamp. Billetter kan kjøpes her: IBH – billettsalg (woow.no)