Kan vi gjøre det i Sandnes på en søndag? – Bergen

Kan vi gjøre det i Sandnes på en søndag?

Det ble enklere enn ventet i cupen da Sandnes gjestet Framohallen onsdag, men nå er det vi som får den lange bussturen hjem om vi ikke er skjerpet og klar for utfordringen som venter.

I morgen gjester vi et heltent Sandnes mannskap som står med like mange poeng som oss etter fem spilte kamper. Det er fort slike kamper som dette som definerer hvordan vi som et lag klarer å fremstå og ikke minst presterer denne sesongen. Klarer vi å nullstille og vise at vi faktisk er et lag å regne med i årets sesong, eller har vi ikke tatt inn over oss at det eneste som gjelder er ydmykhet og en riktig innstilling inn i hver eneste kamp? Alt dette gjenstår å se!

Vi går en ekstremt spennende søndag i vente, vårt nye stjerneskudd på høyrekanten Øystein Mostad har dette å melde før morgendagens kamp:

Det var en kjempegøy kamp på onsdag der vi spilte en god kollektiv kamp! Jeg tenker at etter onsdagens opptur er det viktig at vi greier å nullstille og forberede oss på nytt. Vi kommer mest sannsynlig til å møte ett helt annet lag på bortebane så da er det viktig at vi kommer til match nr 2 skjerpet. Så håper jeg vi fortsette på det gode sporet vi er på!

Vi ønsker begge lag lykke til!