Norges beste lag på besøk – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

Norges beste lag på besøk

I morgen tar vi i mot det laget som leder Rema 1000-ligaen for herrer etter 6 spilte runder, nemlig Drammen Håndballklubb. Kampstart kl 16.00.

Ledet av tidligere stjernespiller og nå trener, Kristian Kjelling, har de fått en pangstart på sesongen og står med 5 seire og 1 uavgjort så langt. Så det er ikke tvil om at våre gutter må stille skjerpet før morgendagens tøffe hjemmekamp i Framohallen.

Vi har tatt en prat med Eskil Dahl Reitan om hva som venter oss i morgen.

Nå møter vi det eneste laget som er ubeseiret i serien. Drammen har imponert i de første kampene og kommer hit som store favoritter. Vi er en skikkelig revansjesugen gjeng etter sist kamp mot Sandnes der vi tapte. Tror det kan bli bra for oss å ha en kamp med underdogstempel slik at vi kan spille med litt lavere skuldre.

Drammen er ett lag med enormt tempo og mye gode duellspillere så det kommer til å bli en kamp med enormt mye fart og trøkk. En kamp man ikke vil gå glipp av i mine øyne. Vi er klare for å kjempe hardt om at de 2 poengene skal bli igjen i Bergen!

Sammen med Eskil inviterer til kompiskamp og håper du tar med deg din tjommi og kommer på kamp.

Kjøp Kompisbillett i app eller hjemmeside til 50kr voksen og 25kr barn og ta med deg din kompis. Tilsvarer 3 billetter til prisen av 1 ordinær billett. Eneste betingelse er at man tar med seg en kompis😊

Link til billetter finner du her: https://bergenhandball.woow.no/#!/match/buy/539/#promoCodes