Lokalderby i junior-NM – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

Lokalderby i junior-NM

På torsdag er det duket for en skikkelig godbit når Bergen Håndball og Viking TIF braker sammen til en skikkelig fight om hvem som skal ta plass i kvartfinalen i årets junior-NM.

Bergen imponerte i forrige runde da laget slo ut Halden på bortebane. Et Halden lag med masse eliteserieerfaring i sitt lag. Viking TIF på sin side hadde walkover, men blir neppe noe enklere motstand og på torsdag kan du virkelig få se fremtidens talenter i aksjon på begge sider av banen i Framohallen.

Bergen-laget består av spillere fra våre samarbeidsklubber og har ikke fått noen treninger sammen siden forrige runde. Det er tøft program med kamper på flere fronter, men for våre unge gutter er uansett junior-NM en stor gulrot der man får målt seg med sine jevnaldrende for siste gang.

Viking på sin side har mange spillere som har fått tillit i Rema 1000-ligaen denne sesongen. Spesielt Kristoffer Gjelsvik har virkelig fått vist hva som bor i han. Også spillere som Lorentz Lien, Even Penne, Simen Vatne Andersen og Jarle Halden har fått tillit og vist kvaliteter på det øverste nivået.

Det kommer garantert til og bli høy temperatur mellom lagene som kjenner hverandre svært godt etter utallige kamper opp gjennom årene. Det er spillere på begge sider som virkelig kan ta stegene til å bli etablerte toppspillere i eliteserien på sikt. Dette er en kamp det håndballinteresserte bergenspublikummet virkelig bør få med seg i Framohallen torsdag kveld.

Kampstart er kl 19:00 og biletter kan du kjøpe her.