Diplomaten Bjarte Myrhol på besøk i Bergen – Bergen

Diplomaten Bjarte Myrhol på besøk i Bergen

Mangeårige landslagsspiller og tidligere strekkjempe Bjarte Myrhol var denne uken på besøk i Bergen. Vi tok en prat med den sindige østlendingen om hans tanker rundt årets Rema 1000-liga og Bergen Håndball.

Hva tenker du om Rema 1000-ligaen i år?

Nå er dette første året jeg har fått muligheten til å følge med og jeg er svært positivt overrasket over nivået. Mange gode spillere og masse gode lag. Eneste jeg kanskje savner er at vi klarer å beholde flere eldre spillere rundt om i klubbene, men alt i alt veldig imponert.

Har du sett noen av Bergen Håndball sine kamper sålangt?

Ja, jeg så den siste kampen mot Nærbø og jeg har forståelse for at det var noen frustrerte Bergen spillere på banen der tilslutt 😉

Bergen er et lag som ligger i denne midtpuljen. Man kan klare å melde seg på oppover på tabellen like bak de aller beste, eller hvis man taper for mange av de jevne kampene så kan man havne langt ned på tabellen. Så derfor er alle poeng svært viktige for Bergen i år.

Som tidligere Sandefjordspiller så antar vi at du ønsker en Bergen seier når Haslum gjester Framohallen førstkommende søndag?

Njaaaei, jeg har nå ikke den store motstanden til Haslum jeg. De svinger som Bergen i prestasjonene sine så dette kan gå begge veier.

Som alltid et svært diplomatisk svar på spørsmålet, selv om vi alle vet hva han egentlig ønsker skal skje på søndag:)

Ennå ikke sikret deg billett til oppgjøret søndag, klikk inn her: IBH – billettsalg (woow.no)

Kampstart 17.30!