-Da ønsker jeg pappaguttene velkommen til vår hule – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

-Da ønsker jeg pappaguttene velkommen til vår hule

Søndag er det endelig hjemmekamp igjen og vår egen (kose)bamse på strek Sondre Skare har bedt om ordet på denne herlige fredagen i solskinnet på Vestlandet.

Herlighet som jeg gleder meg til søndag! Det blir en knalltøff kamp der det kommer til å kriges godt. Haslum ligger på 4.plass nå med 2 poeng foran oss. Så blir viktig for oss å ta denne, men samtidig er det viktig for Haslum å slå oss for å holde seg i toppen. Så uten tvil en særdeles viktig kamp for begge lag og da kommer det til å kjempes hardt fra begge sider for poengene. Jeg tror det blir en kamp med masse fart, høy tenning og harde taklinger, noe som passer meg fint 😉

For vår egen del så synes jeg sesongen så langt har gått ganske bra. Vi henger med mot stort sett alle lag og vi har tatt noen skalper med seier borte mot Runar og uavgjort (burde vært seier) Nærbø borte . Laget er på en veldig oppadgående kurve og vi har utviklet oss masse siden første serie kamp. Samspillet sitter mye bedre både defensivt og offensivt. Professoren får satt mer og mer preg på laget og vi kommer til å bli bedre og bedre utover i sesongen så flere skalper skal det bli.

Personlig synes jeg sesongen har gått greit så langt. Fått masse tillit av professoren og ansvar i angrepet som gjør at jeg utvikler meg. Har naturligvis masse å jobbe med men jeg føler jeg har tatt litt steg og tatt nivået greit offensivt. Dette skal også Haslum få erfare førstkommende søndag.

Når vi først er inne på vår neste motstander Haslum så har jeg følgende å melde: Klubben som tidligere var et topplag, har de siste sesongene slitt litt i bunnen av eliteserien. De er nå på vei oppover og satser hardt. På søndag må dessverre Haslumguttene reise tomhendte hjem, da det er lite en ekte tjuagutt som meg, setter mer pris på enn to poeng i banken! Jeg gleder meg veldig og håper så mange som mulig tar turen i hallen 🙂

Ennå ikke sikret deg billett: IBH – billettsalg (woow.no)