Professoren sine tanker rundt kveldens kamp – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

Professoren sine tanker rundt kveldens kamp

I kveld kl 17.30 kommer Haslum på besøk i Framohallen. Bærumslaget har fått en meget fin start på sesongen med 4 seire og en uavgjort og ligger for øyeblikket på femteplass i årets Rema 1000-liga. Forrige helg tapte de noe overraskende hjemme mot Bækkelaget så det er et svært revansjesugent mannskap som tar turen over fjellet.

Vår egen trener Fredrik Tønne har brukt uken godt til en å legge en optimal kampplan og har følgende å si før kveldens svært viktige kamp:

Ny spennende kamp i Rema-1000 ligaen venter oss. Haslum har startet sesongen godt og har levert flere svært overbevisende resultat. De har flere spillere vi må se opp for. På venstreback har både Felix Lunde og Sverre Ottesen skutt bra fra distanse. I midten har de en sleip playmaker i Fredrik Syversen, og på høyreback har Lasse Lid virkelig funnet formen. De er også gode i sitt løpespill og kjører høyt tempo.
Bakover har de spilt et utfordrende 5-1 forsvar. Dette må vi få løst! Bakerst står Nikolai Wiig som de siste kampene har vært god.

Vi må på med løpeskoene og finne energi og tenningsnivået vi hadde sist mot Nærbø. Her gjør vi en veldig god kamp og er aggressive og gode i etablert forsvar. Vi er som vanlige avhengige av en god kollektiv prestasjon. Klarer vi det er vi som alltid optimistiske og håper begge poengene blir igjen i Bergen!