Julebord med Bergen Håndball – Bergen

Julebord med Bergen Håndball

Det nærmer seg julebordsesong og sammen med Scandic Bergen City har vi lyst å lage årets morsomste fest som avslutning på året.

Vi inviterer til et virkelig kinderegg av en kveld!

Slik blir opplegget:  

Dato: Fredag 15. desember

18.00: Oppmøte Scandic Bergen City – Her blir det aperitiff og DJ lager stemning.

19:00 Vi setter oss til bords i ærverdige «Dragefjellet» som er pyntet til fest.

19.30: Julebuffet serveres.

20.30: Kjellemann har gjester på scenen. Her blir det mye latter.

21.30: Et av landets beste 80 talls musikk coverband «Miami Vice Machine» entrer scenen. De kjører to heseblesende sett som garantert blåser av taket.

01.30: Arr slutt.

Miami Vice Machine: har tatt 80-tallet på alvor, og de fyller et skrikende behov. Endelig et band som er trofast mot alle de vidunderlige tonene en synthesizer kan frembringe. Puddelrockerne ga Heavy musikken en helt ny dimensjon, og heller ikke dette faktum går disse dyktige musikere hus forbi. To karismatiske vokalister tar oss sammen med et brilliant band med på en reise tilbake i tid, til en epoke da håret skulle være stripete, sprikende og dunste av gele, fargene skulle være i pastell og neon, og musikken skulle være syntetisk og fengende. Dette all-star-bandet består av bl a musikere fra Franklin, Chickendales, Fake It or Leave It og Logikal. Ta plass, og tell ned til denne kosmiske tidsmaskinens fantastiske reise til en æra vi aldri ønsker å skille oss ad med!


Kjellemann: er kjent fra lokal radio i Bergen over mange tiår. Hans mange stunt i bybildet er blitt Youtube klassiskere. Her blir det hyper høy energi som garantert lokker frem mye latter. Blir med oss som konferansier hele kvelden.


Det er som er spesielt med vårt «X-mas party» er at det også gis en mulighet for at bedriftene, vennegjengen eller laget deres kan legge hele julebordet til et ferdig opplegg.
Her blir det en mulighet for å knytte kontakter eller bare ha en skikkelig morsom kveld sammen med kollegaer og/eller venner samt oss i Bergen Håndball.


Pris som inkluderer: Eget bord til din bedrift, vennegjeng eller lag, Apertiff, Julebuffet med dessert og topp underholdning : 1290 ,- per pers

Ønsker dere å kjøpe drikkepakker til din bedrift/bord kan det ordnes direkte med hotellet.

Om man ønsker hotell overnatting kan det også ordnes rimelig. Pris enkeltrom 890 ,- / dobbeltrom 990 ,- inkl. frokost

Det gjøres oppmerksom på at arrangør trenger et antall på minimum 120 deltagere for å gjennomføre med den underholdningspakken. Om det ikke lar seg gjennomføre kan man enten avbestille eller gjennomføre som vanlig med DJ + vanlig julebord (til en godt redusert pris).

Påmelding gjøres til erik@bergenhandball.no så raskt som mulig, men før 20. November.

Spørsmål kan stilles til Erik Bjørnsen i Bergen Håndball eller Trond Andal i Scandic.

Aldersgrense 20 år