Sjokkseier i vente? – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

Sjokkseier i vente?

I kveld møter vi Norges beste håndballag for øyeblikket, nemlig Kolstad, i kvartfinale i cupen.

Flere av Kolstad sine spillere var i aksjon i Sotra Arena i helgen, og leverte strålende prestasjoner med Sander Sagosen og Magnus Abelvik Røed særlig mot Spania søndag. Våre gutter brukte helgen på å studere sine motstandere og er nå klare for å sjokkere i kveld.

Tidligere Kolstad spiller og nå heldigvis Bergen Håndball profil Eskil Dahl Reitan maner sine lagkamerater til å slippe ned skuldrene før kveldens kamp:

Blir moro å komme til Kolstad Arena og den tøffeste bortekampen man kan få i Norge. Vi møter ett lag som består av mange landslagsspillere og de har virkelig funnet formen i det siste.
Det blir en tøff kamp der vi kan spille uten press. De er store favoritter og vi kan slippe ned skuldrene å utnytte muligheten til å spille mot ett europeisk topplag.
Vi går som alltid for seier og håper å sjokkere Kolstad!

Professoren fikk også anledning til å studere flere av Kolstad-spillerne på nært hold i helgen og kjenner vi han rett har han funnet flere svakheter med kveldens motstander. Han har følgende å komme med før kampstart:

En ekstremt tøff bortekamp venter oss idag i Kolstad-Arena. Kolstad mønstrer et lag fullt av verdensstjerner og har landslagsspillere i hver posisjon. Etter en trå start har de virkelig fått sving på sakene med seire over blant annet Kiel og Szeged i Champions Leauge.
De spiller et fysisk tøft forsvar med landslagets 3er par Gullerud og Aga. Bakerst har de Bergerud som har vært god så langt. De er nådeløse i sitt løpespill og straffer alt av både tekniske feil og skuddbom. Vi må være ekstremt disiplinerte samt få hull på Bergerud i dag for å holde de unna lette mål i sitt løpespill.
I angrep styrer Sagosen spillet og er virkelig i storform for tiden. Vi er helt avhengige av høy intensitet og energi defensivt samt en god målvakt.
Vi ser lyst på utfordringen mot et av verdens beste lag. Dette er utrolig god læring for oss. Vi skal virkelig fighte og stå samlet i 60 minutter. Her er det vinn eller forsvinn i kampen om billett til final 8. Den har vi selvsagt veldig lyst på, men da må vi dra frem en meget god prestasjon! Det har vi troen på og er klare for å gi dem kamp!

Vi går for seier og Final 8 i Arendal i februar. Kampen kan streames på handballtv.com.

Kampstart kl. 18.00.