KRONEKAMPEN: Stor interesse rundt gratisbillettene til Kronekampen – Hent dine billetter nå! – Bergen

KRONEKAMPEN: Stor interesse rundt gratisbillettene til Kronekampen – Hent dine billetter nå!

Søndag 19. november kl 17.30 inviterer vi til folkefest i Åsane Arena og det gjelder å sikre seg billett før det er for sent. Det er gratis inngang for alle kom vil komme, men kun 2200 seter i hallen.

Den voksende bølgen av interesse og engasjement rundt Bergen Håndball om dagen, fører til at gratisbillettene forsvinner raskt. Dette er en mulighet som du absolutt ikke vil gå glipp av, så vær rask og hent ut din billett nå før det er for sent!

Så hvordan kan du sikre deg dine gratisbilletter til denne spennende kampen? Det er enkelt! Last ned den offisielle Bergen Håndball appen, eller eller klikk her for å hente ut billetter. Dette er en fantastisk anledning til å oppleve spenningen i en live håndballkamp og støtte hele Bergen sin håndballfavoritt.

Den 8. mann garanterer stemning som kun europeiske toppkamper kan matche og vi har også en rekke spennende nyheter rundt arrangementet som kommer ut fram mot kampen 🙂