– Spennende kvartfinale – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

– Spennende kvartfinale

Mens seniorene måtte strekke våpen i kvartfinalen mot suverene Kolstad er det denne gangen våre juniorer som har muligheten for å ta et steg nærmere en NM-finale.

Mens motstanden for elitelaget ble av det desidert tøffeste slaget har også juniorene trukket en av de store favorittene på juniorsiden, nemlig Haslum. Bærumsklubben har sterke tradisjoner på juniorsiden og etter noen sesonger der de kanskje har slitt litt mer med å produsere samme mengden toppspillere er de nå på gang med en spennende årgang igjen. Mange av spillere har spilte masse i Rema 1000-ligaen både denne og forrige sesong og blir en meget tøff oppgave for våre gutter. Samtidig har vi også en fantastisk gjeng med unge spillere på vei frem som har lyst å sende Haslum ut av cupen i onsdagens oppgjør i Åsane Arena.

Trener Fredrik Tønne ser frem til å måle krefter med gjengen fra Bærum.

Jeg synes vi har levert to veldig fine kamper både mot Halden og sist mot Viking TIF, spesielt med tanke på at vi setter sammen et lag som ikke trener noe sammen til vanlig. Men vi har noen virkelig flotte ungdommer på vei opp og har tro på at det er mulig å presse Haslum også på en god dag.

Han trekker spesielt frem kvaliteten og erfaringen til motstanderen denne gangen.

De har en backrekke som etterhvert har stått mye sammen også i eliteserien, spesielt den siste tiden. I tillegg har de topp kanter på begge sider. De blir på mange måter litt det samme laget som vi slo med seniorene for et par uker siden. Men vi er gode vi også, så jeg tror dette blir en skikkelig god juniorkamp som kan by på strålende underholdning for dem som møter opp i Åsane Arena, fortsetter Tønne.

Han er klar på at laget må sto godt imot bakover i dette oppgjøret.

Spesielt de to bakspillerne i Sverre Ottesen og Lasse Lid er veldig skuddsterke. Dette er vi forberedt på, men jeg håper vi kan matche dem godt på fysikken og sørge for at vi får presset dem i nok situasjoner. Så blir det spennende å se hva vi kan få til fremover på banen. Vi har sterk tropp og flere gutter som kan bidra om de får muligheten. Vi gleder oss i alle fall stort til kampen.

Møt opp for en knallhard fight om å nå semifinalen i jr-NM i Åsane Arena (bane 3) i morgen kl 17:30.