-Det kommer til å gjøre vondt – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

-Det kommer til å gjøre vondt

I dag inviterer vi til en skikkelig festaften i Åsane Arena i anledning vår Kronekamp og det særdeles viktige oppgjøret mot Bækkelaget.

Årets Rema 1000-liga nærmer seg halvspilt og man begynner å se konturene over hvor de forskjellige lagene står. For vår egen del kommer det til å bli et rotterace om de siste sluttspillplassene og det skiller kun 3 poeng fra 6. til 12. plass. Bækkelaget er et av disse lagene som vi garantert kommer til å knive med i forhold til å bli blant de åtte beste, noe som gjør kveldens oppgjør viktig. Foran dagens oppgjør ligger Bækkelaget for øyeblikket på 11. plass med 7 poeng.

Strekkjempen Sondre Skare gleder seg enormt til dagens oppgjør: Bsk er et lag med masse kvaliteter på alle posisjoner men som har svingt veldig i prestasjoner. De har vært veldig nære med å plukke med seg på poeng i samtlige kamper men har fått lite med seg. Bsk er et lag vi skal slå men det kommer til å bli en kamp om poengene. I dag kan jeg garantere at det kommer til å smelle reelt i duellene og Bsk kommer til å merke vår sult etter å vise Bergenspublikummet at vi skal til sluttspillet. Så ja, det kommer til å gjøre vondt! Mitt stalltips blir 30-27 seier.

Tidligere Bergen spiller Jens Dolberg innehar for øyeblikket tredjeplassen på toppscorerlisten sammenlagt og blir virkelig en spiller vi må se opp for i kveld. På venstrekanten finner vi også en gammel kjenning, nemlig ballkunstner og bergenser Leander Seime. La oss håpe at han ikke har glemt hvor han kommer i fra kveldens oppgjør 🙂

Etter et tungt tap borte mot Fjellhammer forrige lørdag har Professoren vært nødt til å endre noe på formlene, men er heldigvis sikker i sin sak om vi er på rett vei:

Endelig ny søndag og ny kamp i Rema 1000-ligaen. Etter et surt tap sist uke har vi en vanvittig revansjesugen gjeng som gleder seg enormt til ny kamp! Dagens motstander har som mange andre lag åpnet variabelt. De er dog et rutinert lag som har beholdt hele stammen fra i fjor i tillegg til et par forsterkninger. Bækkelaget har et høyt toppnivå og et bra lag, og her må vi være må jobb i 60 minutter!
De har et fysisk lag med mye tyngde på de fleste posisjoner. En gammel kjenning i Jens Dolberg er blandt de mest scorende spillerne i ligaen, og en vi må må få tak på. De har også en god linjespiller i Langerhuus vi må pakke godt inn.

Det defensive blir som alltid en nøkkel for oss. Bakover står de et fysisk og kompakt 6-0 forsvar som vi må klare å løse. Vi gleder oss veldig til ny kamp i forhåpentligvis fullsatt Åsane Arena! Her er det bare å møte opp og bidra til at Bergen tar en ny 2-poenger på hjemmebane🙌🏻

Kampstart 17.30, fanzone åpner 16.00, vel møtt!