-Ulv i storbyen – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

-Ulv i storbyen

Ved evaluering etter en lang sesong går man igjennom kampene som har blitt spilt og ser på hva man kunne ha endret. Da er det alltid en kamp hvor man tenker: DEN kampen betydde mye. Det kan både ha vært i positiv og negativ forstand. Kveldens kamp mot Halden kan fort bli DEN kampen som legger grunnlaget for resten av sesongen.

Eskil Dahl Reitan har brukt uken på å forberede seg godt til kamp i Framohallen og melder følgende: I kveld møter vi Halden som ligger en plass bak oss på tabellen. De er ett lag som står ekstremt bra bakover og har ett bunnsolid keeperpar i Neupart og Stenersen. Vi skal ta med oss godfølelsen fra sist kamp mot Bækkelaget, og vi skal gi Halden en ordentlig tøff kamp om poengene. Det blir en kamp med mye fart og trøkk, som vi forhåpentligvis kommer seirende ut av. Jeg ville hvertfall valgt Framohallen fremfor Brann stadion på søndag 😉

Professoren begynte dagen tidlig med sitt faste kamprituale og var i styrkebua da vi fikk tak i han:

Ny søndag og ny kamp. Denne gangen Halden som mostander. «Ulvene» har åpnet fint i årets sesong og innehar et høyt toppnivå. De har fått inn en god playmaker i Madsen som styrer spillet deres. Det er en nøkkelspiller som vi må få tak på. På sidebackene har de to gode skytteren i Jansrud og Holm. De har også en god linjespiller i Neve som er bevegelig og flink på å få innspill. Det deffensive er alltid en nøkkel for oss, og her må vi være på jobb fra start og gjennom 60 minutter!
Bakover har Halden er svært fysisk forsvar med mye størrelse på de 4 sentrale. Buret voktes av Neupart, som er en god målvakt og en vi må få hull på!
Vi som alltid optimistiske og tar med oss mye selvtillit fra sist helg med en overbevisende seier over Bækkelaget. Vi vet dog at det er en helt ny kamp og vi på være 100% tilstede fra start og gjennom 60 minutter. Vi er svært klare for å gjøre en ny god kamp og ta to nye poeng på hjemmebane! Vi gleder oss
.

Med den 8.mann i ryggen, og ulv på besøk i storbyen har vi en svært spennende søndag foran oss.

Kampstart 18.00. Vel møtt!