-Rema 1000-ligaens toppscorer møter «verdens beste keeper» – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

-Rema 1000-ligaens toppscorer møter «verdens beste keeper»

Etter en skuffende prestasjon hjemme mot «Ulvene» søndag, hvor vi opplever utsagnet: «innsats slår klasse» i praksis , er vi så heldige at vi allerede i kveld får nye muligheter mot et ØIF Arendal lag som virkelig har fått sving på sakene.

Rema 1000-ligaen har delt seg i to med fem lag i toppen hvor det kun skiller 2 poeng. ØIF Arendal er et av disse lagene, som etter en noe ruglete sesongstart når står med fire strake seire.

Den store duellen i kampen blir når ligaens suverene toppscorer Mathias Larson endelig skal få prøvd seg på vår egen Tord Vårdal. Tord har følgende å si om dagens oppgjør: Det blir en tøff kamp på en av ligaens vanskeligste bortebaner. Forhåpentligvis mye folk i hallen og en fet ramme. ØIF er eneste laget som har klart å tape mot Viking TIF, men samtidig tatt poeng borte mot Kolstad og slått Elverum. De har vist seg å være et lag som svinger mye i prestasjonene, så om vi er påskrudd i dag så er det svært gode muligheter for å ta med begge poengene til Bergen!

Vi tok også en liten prat med den storvokste lynvingen vår Øystein Mostad som er klar for å vise seg fram: I kveld er vi underdogs og det skal utnyttes. Sykt deilig om vi kan komme litt under ifra etter en svak match på søndag og gripe sjansen. Gjelder å få opp energi og litt «killer innstinkt» så håper jeg vi kan by Arendal opp til dans

Kampen vises på TV2Play med kampstart 19.00!