JULEGAVETIPS – Bergendrakt til store og små! – Bergen
Foto: John Vint Photography

JULEGAVETIPS – Bergendrakt til store og små!

Vi har fått påfyll av vår populære spillerdrakt fra Hummel. Nå har vi drakter i nesten alle størrelse fra 8 år til XXL, med andre ord gjør julegaveshoppingen lettvint og kjøp drakten enkelt digitalt eller på kampdag.

Den flotte mørkeblå drakten med gulltrykk har blitt populært for små og store Bergen-fans. Derfor er det gledelig at vi har et rikt sortiment til årets julegaveshopping.

Du kan enkelt kjøpe drakten gjennom vår klubbshop med vipps her.

SONDRE SKARE IN ACTION: «- Det er nesten som man kan fly med denne drakten». Vi kan ikke love at du kommer til å lette fra bakken, men vi kan love at du ser stilriktig ut på kamp!
Foto: John Vint Photography

Fornøyd daglig leder

– Det er flott å se at stadig flere kjøper den Bergen-blå drakten og bidrar på å kle tribunen på på kampdag, sier daglig leder i klubben, Erik Bjørnsen.

Siddisen er klar på at Bergen-trøyene er knall å gi som julegave til alle håndballinteresserte i Bergen i år, men viser til at det er mer enn bare spilletrøyene som kan være interessant som julegave i år.

– Barna er allerede dekorert i Bergen-trøyene, men heldigvis har vi skjerf å tilby også i år. Limited edition Bergen-skjerf har vi også på lager – klart til jule-kjøret i 2023, fortsetter han.

Du kan enkelt kjøpe skjerf gjennom vår klubbshop med vipps her.