Halvspilt sesong, nå får det briste eller bære! – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

Halvspilt sesong, nå får det briste eller bære!

13 kamper i Rema-1000 ligaen er spilt og som ved sesongstarten så er det nok en gang stjernegalleriet til Kolstad Håndball som venter oss ved oppstart av andre halvdel.

Fasit etter halvspilt sesong er 11 poeng og 9. plass, noe vi skal være middels fornøyd med. Heldigvis er det kort vei opp til topp 8 som gir oss sluttspillplass og en åttendelsfinale i Bergen som kommer til å koke! Før den tid handler det om å prestere og kveldens motstander Kolstad gir oss nok en gang muligheten til å vise oss fram mot et av verdens beste håndballag. La oss håpe guttene legger bort respekten i garderoben og går utpå banen å viser at avstanden opp er mindre enn det folk tror.

Vi tok en prat med Nicolai Dalling, trønderen som gleder seg voldsomt til å både: møte mamma igjen, men også prøve å ta skalpen til Kolstad:

I kveld spiller vi årets siste siste bortekamp og møter Kolstad i Trondheim. De har verdensklasse spillere i alle posisjoner og vi har tidvis vist at vi kan spille bra mot de. I motsetning til sist bortemøte mot Kolstad, kommer vi nå til Trondheim med null respekt, og trua på å gjøre en god prestasjon. Vi har ingenting å tape, og kommer til å gjøre alt vi kan for å levere en bra match, og selv om det blir tøft, er det fullt mulig at det er vi som tar med oss til to poengene til Bergen! Jeg gleder meg skikkelig også er det alltid hyggelig å få litt støtte fra venner og familie på tribunen 🙂 Selv om resultatene den siste tiden ikke alltid har gått vår vei kan jeg garantere alle våre fans at vi er en utrolig sulten gjeng unge spillere som trener beinhardt hver dag for å utvikle oss videre og ta steg for å nærme oss Norges toppen.

Kampen kan ses på TV2 play med avkast 18.00!