En magisk aften – Bergen
Foto: Rune Eng

En magisk aften

Endelig var det duket for en skikkelig førjulsfest i Framohallen og nærmere 1100 feststemte Bergensere hadde bestemt seg på forhånd: i dag skulle poengene bli igjen i Bergen og stemningen i hallen euforisk!

Heldigvis hadde også Bergens spillerne bestemt seg for det samme og kom ut fra startblokkene i hundre. Første omgang vekslet fram og tilbake, men med Runar hele tiden et lite hestehode foran før vi fikk inn vår store julealv fra Portugal bakover. Han samlet inn Runar spillerne som julegaver til seg selv på julaften og vi gikk til pause med 21-18 ledelse.

Andreomgang ble jevn og preget av et noe lavere tempo og da det gjensto ti minutter av kampen var stillingen 27-27 og flere og flere følte at ville Runar ta over. Det Runar ikke var forberedt på er vårt supervåpen på tribunen nemlig den 8.mann! Da guttene trengte det som mest tok det helt av fra Norges råeste supportere noe som smittet over på resten publikummet og sammen sørget de for at hele taket løftet seg da vår danske dynamitt Rasmus Carlsen satte straffen i mål og 33-32 seier var et faktum.

Vi i Bergen Håndball vil bare rette en stor takk til alle som var med å gjøre kvelden til en magisk aften! Nå blir det en liten juleferie, men vi har flere julegaver på vei til alle som er glad i Bergen Håndball, så her er det bare å glede seg til jul:)

Neste hjemmekamp er hjemme mot Elverum søndag 11. februar. Så sett av tid i kalenderen og vær klar når billettsalget åpner mandag 11.januar. Framohallen blir utsolgt for første gang på lenge 🙂