-Ulvene byr opp til dans, men vi har ett ess i ermet – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

-Ulvene byr opp til dans, men vi har ett ess i ermet

Endelig er ventetiden over og vi tar turen over fjellet til en tøff bortekamp mot Halden. Vi har mye å revansjere etter tapet i Bergen og tar med oss stortalentet Emil Johnsen (16) for å erstatte en skadet Tobias Holm.

Det har vært en lang januar måned for oss som er glad i Bergen Håndball, men nå er ventetiden endelig over og vi gleder oss til at vårsesongen starter opp igjen i kveld. Halden, som er en av våre argeste konkurrenter i kampen om sluttspill, slo oss som kjent i Framohallen 32-29 så det er en revansjesugen gjeng som tar turen østover.

Vår stjernespiller Eskil Dahl Reitan har gitt oss denne løypemeldingen før kveldens viktige oppgjør:

Dagens kamp blir tøff mot et Haldenlag som ofte er god på hjemmebane. De har en tendens til å spille jevnt mot de fleste motstandere, så skal vi gjøre alt vi kan for at de ikke klarer i dag!
I pausen har vi trent mye og forbedret oss både på håndballbanen og fysisk, som gjør oss klar for siste del av sesongen.
Sist møte mot Halden hadde vi en dårlig 1.omg som ødela litt for hele kampen. Vi slapp oss ned på Haldens lave tempo og de fikk kampen inn i sitt spor. I dag har vi planer om å ikke la det skje, og at vi skal styre tempoet i kampen å ta med oss 2 poeng hjem igjen til Bergen! Det blir utrolig herlig å komme i gang igjen.

Vår eminente kantspiller Tobias Holm har dessverre pådratt seg et tretthetsbrudd i ryggen og vi har vært nødt til å finne en erstatter. Heldigvis slapp vi å hente noen utenbys da vår samarbeidsklubb Åsane Håndball var villige til å slippe stortalentet 16 åringen Emil Johnsen i skadeavbrekket til Tobias. Dette er vi svært glade for, og kan trygt melde til «ulvene» i Halden at vi kommer med nok et ess i ermet!

Kampen ser du på TV2Play med kampstart: 18.00!

Ellers minner vi også om vår neste hjemmekamp mot Tobias Grøndahl og Elverum den 11. februar. Halvparten av billettene er allerede solgt, klikk på linken for sikre deg din plass: IBH – billettsalg (woow.no)