Endelig klart for en skikkelig håndballfest – Bergen
Foto: John Vint Photography

Endelig klart for en skikkelig håndballfest

I kveld kl 17.30 får vi besøk av storfavoritt Elverum Håndball i Framohallen. For en deilig følelse å ta i mot Goliat i vår egen stue foran 1200 feststemte bergensere! Vi anbefaler alle besøkende å beregne litt ekstra tid i dag på grunn av stor pågang.

Elverum har startet 2024 med tre strake seire og med landslag- og stjernespiller Tobias Grøndahl i spissen har de virkelig funnet formen. Legger man på ringreven Morten Nergaard i buret, Magnus Søndenå på høyreback og ikke minst kanskje Rema-1000 ligaens to beste kantspillere, hvor bergenseren Sindre Heldal bekler en av disse rollene, er det ingen tvil om dette blir en kamp hvor mirakelet må inntreffe om vi skal stå med 2 poeng. Samtidig så er heldigvis historien full av slike øyeblikk og vi tror på en magisk aften i vente!

Professoren har sett inn i glasskulen og har følgende beskjed før dagens kamp:

Elverum har et godt lag med flere etablerte stjernespillere. I midten styrer landslagsspiller Tobias Grøndahl skuten. Han er en verdensklassespiller og en vi virkelig må klare å stoppe for å ta 2 poeng idag. Elverum kjører høyt tempo og straffer alt av enkle feil med sine lynraske kantspillere Heldal og Lien. Det blir viktig for oss å få kontroll på tempo i kampen idag. De har god bredde og dobbel dekning i alle posisjoner med høy kvalitet.
Vi har trent godt og er inne i en fin periode, og vi ser virkelig frem i mot utfordringen! Elverum kommer fra en tøff bortekamp mot Nærbø og har ØIF førstkommende onsdag igjen. Vi møter de dermed på et relativt gunstig tidspunkt for vår del. Vi har som alltid troen på 2 poeng og skal gjøre alt vi kan for at begge poengene blir igjen i Bergen!

Vår portugisiske stjernespiller Miguel Neves som virkelig har stilt inn siktet etter juleferien kommer også med en klar oppfordring før kveldens batalje: På vegne av laget kan jeg love at vi skal gjøre vårt ytterste for å sikre oss årets første hjemmeseier. Vi kommer til å gå ut i hundre og kline til i hver eneste duell, så håper jeg at vi sammen med dere på tribunen utkjemper stjernegalleriet til Elverum sakte men sikkert over 60 minutter. VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG I HALLEN!