SISTE: Ny debutant i troppen – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

SISTE: Ny debutant i troppen

Nok et lokalt talent er i troppen vår i ettermiddagens kamp mot Elverum og enda en gang dreier det som om en lovende gutt fra Åsane. Denne gang er det snakk om Eirik Riis Follesø som kommer inn i troppen helt på tampen før storoppgjøret.

Trener Fredrik Tønne forklarer det slik

Det blir noen rokkeringer i troppen denne gangen. Emil Johnsen som erstattet Tobias Holm de siste kampene er opptatt med aktivitet i Åsane. Så har Fyllingen en svært viktig kamp i 1. divisjon som vi selvsagt ønsker at de skal få best mulig forutsetninger for å vinne. Dermed er Andreas Lervik og Andreas Holm med dem til Bodø. Sistnevnte kunne jo fått sin debut i dag, han har levert fantastisk i de siste kampene med Fyllingen. Men den debuten er neppe langt unna, noe han virkelig fortjener.

I stedet har du valgt en ny spiller fra samarbeidsklubben vår i Åsane?

– Det var den beste løsningen på kort varsel. Eskil sliter med en skade og vi får ikke testet det før i oppvarmingen i forhold til om han blir klar eller ikke. Dermed var det naturlig å se til Åsane som har en utrolig spennende bakspiller på gang i Eirik Riis Follesø. Han har hospitert med oss ganske mye og kjenner en god del til både våre spillere og hvordan vi ønsker å spille. Det er ikke sikkert vi får se han på banen, men skulle det oppstå en mulighet får dere garantert se en uredd gutt som kommer med masse energi og null frykt. Veldig gøy at vi kan gi flere unge spillere muligheten og vise frem at det gror godt i Bergen, avslutter Tønne.

Husk kampstart kl 17:30 i Framohallen i en kamp som nærmer seg utsolgt!