-Denne seieren lever jeg lenge på – Bergen

-Denne seieren lever jeg lenge på

«Slaget om Bergen» ble akkurat like dramatisk som et lokaloppgjør skal være, med to lag som nektet å gi seg og en avgjørelse i siste sekund.

Endelig var tiden kommet for sesongens andre lokalderby, denne gang på «bortebane» i Åsane Arena. Viking TIF som har sett langt bedre ut etter julepausen øynet nok håpet om to poeng og fornyet håp om å beholde plassen. Daglig leder i VIking TIF Roger Gjelsvik hadde tatt det drastiske valget om å sparke deres danske hovedtrener Sonni Larsen tidligere i uken og erstattet han med rutinerte Morten Fjeldstad.

Første kvarteret av kampen ble en jevn og målløs affære hvor vi ledet 6-7. Siste halvdel tok vi mer og mer kontroll på kampen og hadde ved flere anledninger en tre måls ledelse, men et hardtkjempende Viking lag scoret omgangens tre siste mål og vi gikk til pause på stillingen 13-13-

Andreomgangen ble en fysisk batalje mellom to lag som ville mye men som begge slet i det etablerte angrepsspillet. Med to minutter igjen på klokken var det ingenting som skilte lagene.

I noen dramatiske sluttsekunder hadde TIF Viking mulighet til å avgjøre det hele, men en angrepsfeil påfulgt av sabotasje av angrepet da Tord prøvde å sette spillet hurtig i gang ga rødt kort til Miguel Pereira på TIF Viking og straffe til oss.

Straffen satte vår nydelige danske Rasmus Carlsen i mål og nok engang viser vi hvem som er best i byen!

Strekspiller Sondre Skare hadde følgende å si etter kampen: Denne seieren var nydelig. Vi sliter og sliter i 60 minutter men med hjelp av den 8 mann og en utrolig vilje til vise at storebror er og forblir storebror, samt litt flaks så går det heldigvis vår vei. Denne seieren lever jeg lenge på!

Nå lader vi om og inviterer til «Familiekampen» onsdag 28. februar kl 18.00 i Framohallen! Ta med deg hele eller deler av familien på kamp og å få halv pris på alle billettene dere kjøper! Eneste kriteriet er at man kommer sammen med et familiemedlem. Billettsalget åpner førstkommende tirsdag kl. 12.00! 🙂 En perfekt aktivitet i vinterferien for både store og små.