Besøk på håndballskolen i vinterferien? – Bergen

Besøk på håndballskolen i vinterferien?

Bergen Håndball ønsker å være med å bidra til alle klubber i regionen, både i fra nord til sør og fra øst til vest. Vi ønsker å være med på å øke oppmerksomheten om hva handballen tilbyr, vise gleden ved lagidrett og ikke minst motivere masse unge gutter og jenter til å fortsette å ha det gøy med håndballen.

I den anledning har vi allerede planlagt å komme å besøke mange av de fantastiske håndballskolene som blir arrangert i løpet av vinterferien. Alle de unge håpefulle deltakerne vi møter mottar også en gratisbillett til «Familiekampen» mot Øif Arendal onsdag 28. februar kl 18.00 i Framohallen 🙂

Arrangerer din klubb håndballskole og ønsker besøk? Send en mail til margunn@bergenhandball.no så kommer vi!