Vinterferien blir fort årets viktigste uke… – Bergen
Foto: John Vint Photography

Vinterferien blir fort årets viktigste uke…

Mens vinterferien er godt i gang for de fleste, er vi i gang med en håndballuke som kan avgjøre mye i forhold til veien videre mot sluttspillet. I dag kommer ett av de store formlagene i Rema-1000 ligaen på besøk, nemlig ØIF Arendal, før vi allerede søndag skal møte tidligere håndballkjempe Erlend Mamelund og hans Haslumlag i en tøff bortekamp.

La oss først fokusere på det som skjer i Framohallen i kveld kl 18.00. Vi tar i mot tidligere FyllingenBergen spillere Mario Matic og Kristijan Jurisic til dyst og det er ingen tvil om at ØIF Arendal kommer til Bergen som storfavoritter til oppgjøret. Samtidig er ØIF Arendal et lag vi historisk sett har spilt gode kamper mot og i bortekampen sist gikk vi til ledelse til pause før vi det tilslutt endte opp med et 6-målstap.

Tidligere toppspiller og trener Andreas Gjeitrem er svært imponert over sine tidligere elever og har følgende skussmål om de to:

Jurisic, en enormt eksplosiv og offensiv målvakt. Reaksjonsterk. Beskriver han egentlig som type også, husker tilbake til ordentlig diskusjoner og høylytte pauseprater hvor både Jurisic og Matic var i tottene på hverandre og treneren 😉

Mario, kanskje den smarteste angrepsspilleren i den norske liga. Ekstremt god når han får dra ned tempoet, men det er litt krevende for medspillerne. Fin fyr og en jeg har «angret» på at man lot forsvinne fra Bergen.

La oss håpe de kun har en middels dag på jobben i kveld og at våre gutter har stilt inn siktet. Vi håper du tar turen til nok en fartsfylt kamp hvor vi definitivt håper å stå igjen med 2 poeng og et steg nærmere årets sluttspill!

Miguel Neves som har slitt med en vond hamstring, begynner å bli skadefri igjen og gleder seg veldig til kveldens oppgjør: Vi følte egentlig at vi ga bort poengene borte mot ØIF Arendal sist og er svært klare for å revansjere den kampen i kveld. Håper så mange som mulig tar turen og støtter oss, jeg skal i hvert fall gi mitt ytterste for å sikre 2 poeng!

Ennå ikke sikret deg billett, klikk inn på linken: Ticketing Portal (woow.no)