Drømmestart på vinterferien – Bergen

Drømmestart på vinterferien

Over 1000 feststemte tilskuere la stemningen på direkten for nok en festkveld i Framohallen og guttene skuffet ikke. Etter en thriller av en håndballkamp ble tilslutt ØIF Arendal sendt tomhendte hjem og vi satt oss selv i en svært spennende posisjon før innspurten av Rema-1000 ligaen.

Vi i Bergen Håndball har vært så heldige å få lov til å besøke et stort antall fantastiske håndballskoler i regionen denne uken og det var helt nydelig å se at så mange av deltakerne på disse håndballskolen tok turen til Framohallen for å heie oss fram til seier.

Kampen startet i et forrykende tempo hvor vi etter halvspilt førsteomgang ledet 10-8. Etter hvert i omgangen tok ØIF Arendal mer og mer over og anført av lynhurtig Dagur Gautason på kanten ledet 13-16 før en enorm sluttspurt et par superredninger av Jonas Fyllingen sørget for at det til pause stod 17-17.

I pausen ledet Rabbagasten ann til felles dans med masse barn og unge og det var nok denne dansen som inspirerte både gjesteassistenttrener Vidar Gjesdal og professoren til sin seiersdans etter kampen 🙂

Andreomgang startet der førsteomgang avsluttet og etter 40 spilte minutter ledet vi hele 24-20. ØIF Arendal la om til 7 mot 6 og i løpet av 7 minutter var kampen snudd og ØIF Arendal var i føringen med en 26-27 ledelse. Heldigvis fikk vi justert litt bakover, den 8 mann satte Svermen på plass og spillerne tok over kontrollen i kampen fikk tilslutt dratt i land en svært herlig ettmålsseier.

Søndag tar vi turen over fjellet igjen til bortekamp mot Haslum og kanskje årets viktigste kamp i forholdt til å sikre oss sluttspillplass!

Neste lørdag 8.mars inviterer vi til folkefest i Åsane Arena til «Slaget om Vestlandet» kl 16.00. Det går rykter om busslass med «bønder » på vei opp fra Rogaland og Capo i den 8 mann, Samuel Gjeitrem, har lovet oss en stemning vi må utenlands for å oppleve til vanlig. Billettsalget åpner i morgen kl 12.00 🙂