– Mer enn nok kvalitet, det handler om å levere kamp etter kamp – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

– Mer enn nok kvalitet, det handler om å levere kamp etter kamp

Etter en fantastisk hjemmeseier onsdag, reiser vi i dag østover for å spille en tøff bortekamp mot et Haslumlag som har løftet seg betraktelig etter juleferien.

En av de største konkurrentene vi har til å sikre oss plass i årets sluttspill er nettopp Haslum og etter 20 spilte serierunder i årets Rema-1000 liga har for øyeblikket klart å sikre oss en 4-poengsluke ned til den sure 9.plassen. Ved seier i kveld tar vi et stort steg inn mot sluttspillet så det er ikke tvil om at det store ting på spill i kveldens oppgjør.

Daglig leder Erik Bjørnsen ser lyst på framtiden for klubben, men maner til tilstedeværelse i hver eneste kamp framover: Det er ikke tvil om vi nå har satt oss i en svært spennende posisjon når det gjenstår 6 kamper av årets grunnserie. Samtidig så har denne sesongen vist oss at denne gjengen går fra det ypperste til det mindre gode fra kamp til kamp, så vi krysser virkelig fingrene for at de skjønner alvoret og finner fram storspillet i kveldens oppgjør. I mine øyne er det ikke tvil om at vi har en tropp med svært spennende kvaliteter, men det handler om å finne den fram og levere kamp etter kamp. Jeg vet at Fredrik og Sølvi har laget en spennende kampplan så nå gjelder det for guttene å følge den.

Uavhengig av dagens resultat så håper jeg flest mulig tar turen til Åsane Arena neste lørdag og gir guttene den støtten de fortjener. Vi har hatt noen utrolige hjemmekamper foran fullsatte tribuner denne sesongen og jeg gleder meg til å se hva vi kan få til i innspurten.

Lynvingen Tobias Holm var tilbake på onsdag med full uttelling fra kanten og han gleder seg virkelig til kveldens oppgjør: Fantastisk å endelig være tilbake etter skade og jeg har stor tro på at vi skal gjøre en god kamp i kveld. Det handler om å komme med rett attityd og være klare for å gå i krigen. Vi har hatt noen gode økter fredag og i går og er klare for å kjempe om en ny 2-poenger!

Kveldens kamp kan man se på TV2Play med avkast 18.00 🙂