Ny Bergenspartner – JAS Worldwide Norway – Bergen

Ny Bergenspartner – JAS Worldwide Norway

Nettverket til Bergen Håndball er i stadig vekst og denne våren skal Bergens råeste nettverk slippe inn flere aktører i nettverket sitt. Første nye samarbeidspartner er JAS Worldwide Norway noe vi i Bergen Håndball er særdeles fornøyd med.

JAS Worldwide Norway AS er et av de største privateide selskapene som spesialiserer seg på globale transportløsninger innen Ocean, Rail, Air og Road.

Som datterselskap av JAS Worldwide (med hovedkontor i Atlanta USA), er JAS Worldwide Norway AS sitt hovedfokus å opprettholde høyeste kvalitet innen verdensomspennende spedisjonstjenester.

I Norge har de over 200 medarbeidere fordelt på avdelinger i Moss, Oslo, Drammen, Larvik, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Hammerfest. I tillegg til speditørtjenesten så har de også terminaldrift i havnene Bergen, Drammen, Moss, Kristiansand og Larvik. Jas Terminal driver med all form for havnelogistikk og warehousing. 

Tonje Malt-Devik som er branch manager på Bergenskontoret er også svært fornøyd med inngåelsen av samarbeidet:

Vi er veldig fornøyd og stolt for å være en del av nettverket til Bergen Håndball. Det gode arbeidet som klubben gjør for å løfte topp og bredde for både store og små i regionen er noe som vi kan stille oss bak. Vi har en sterk forretningskultur som bygger på verdiene «People Make the difference». Denne visjonen driver oss kontinuerlig til å levere resultater, vise engasjement og kjenne følelsen over at man virkelig kan gjøre en forskjell. Dette er verdier vi ser igjen i arbeidet som Bergen Håndball gjør rundt i regionen, men også i nettverksarbeidet sitt.  

Vi ser frem til å bygge langsiktige relasjoner sammen med et lag som er godt forankret i byen vår.

Daglig leder Erik Bjørnsen går en spennende tid i møte og har store planer for klubben: Først og fremst er det svært gledelig å få inn en så flott gjeng som JAS Norway. Flere av de ansatte er allerede i dag med å bidrar enormt til at vi i Bergen får lov til å drive med toppidrett og vi synes det er fantastisk at det nå også tar steget inn som Bergenspartner. I tillegg går de også inn som kampsponsor til lørdagens storkamp i Åsane Arena noe alle besøkende vil legge godt merke til.

Bergen Håndball som klubb har startet på en reise mot Norgestoppen og for å få dette til er vi helt avhengig av støtte fra næringslivet her i Bergen og vi mottar svært positiv respons for jobben vi legger ned om dagen. Da er det opp til oss og vise oss tilliten verdig og vi skal fortsette å jobbe knallhardt framover for å lykkes både på og utenfor banen.